Medewerkers

Interne informatie 
(inlog voor spelers)

De Zittesje Revuu is al lang geen kleine productie meer te noemen. Zo’n 150 vrijwilligers zorgen ervoor dat we in november weer 10 geweldige voorstellingen mogen gaan zien. Klik hier voor een overzicht van alle medewerkers.

Na overweldigende aanmeldingen bij de auditieronde in november, zijn de rollen verdeeld onder oude en nieuwe talenten. Tussen de auditanten zaten een aantal nieuwe toppers uit alle windstreken, zelfs vanuit het buitenland. Een van de jonge nieuwe spelers is zang-en acteertalent Sarah Cremers die nu de Musical opleiding in Tilburg volgt. Sanne is de dochter van Geert Cremers, zanger van Kartoesj. Ook Geert heeft jaren mee gezongen in de Zittesje Revuu.

Tevens diende zich nieuw zangtalent Femke Bruls aan, die deel heeft uitgemaakt van oa. het Nederlands Musical Ensemble. Nicole Verhoef -van Breeze zorgt zelfs voor een internationaal karakter. Zij komt uit Tudderen en zal tevens een grotere rol gaan vervullen. Ook zullen een aantal oud gedienden wederom de revue passeren, zoals bijvoorbeeld Dennis Nelissen uit Echt. Dennis speelde in 2007 nog een kinderrol, maar is nu 3 jaar later uitgegroeid tot een volwaardig hoofdrolspeler.

Klik hier voor de rolverdeling

  • Share on Facebook
  • Post to Google Buzz
  • Bookmark this on Google Bookmarks
  • Share on StumbleUpon
  • Share on LinkedIn